Λιπαντικά συντήρησης μοτοσικλετών

CASTROL

FORK OIL 20WΕιδικό λιπαντικό για το υδραυλικό σύστημα του δίχαλου (πιρούνι) του εμπρόσθιου συστήματος των μοτοσικλετών.Αναμιγνύονται σε δίαφορες αναλογίες και επιτρέπουν τη δημιουργία ενδιάμεσων ρευστοτήτων.Είναι πλήρως αναμίξιμα μεταξύ τους.

Συσκευασίες : X/B 12X0,5L


FORK OIL 15WΕιδικό λιπαντικό για το υδραυλικό σύστημα του δίχαλου (πιρούνι) του εμπρόσθιου συστήματος των μοτοσικλετών.Αναμιγνύονται σε δίαφορες αναλογίες και επιτρέπουν τη δημιουργία ενδιάμεσων ρευστοτήτων.Είναι πλήρως αναμίξιμα μεταξύ τους.

Συσκευασίες : X/B 12X0,5L


FORK OIL 10WΕιδικό λιπαντικό για το υδραυλικό σύστημα του δίχαλου (πιρούνι) του εμπρόσθιου συστήματος των μοτοσικλετών.Αναμιγνύονται σε δίαφορες αναλογίες και επιτρέπουν τη δημιουργία ενδιάμεσων ρευστοτήτων.Είναι πλήρως αναμίξιμα μεταξύ τους.

Συσκευασίες : X/B 12X0,5L


MOTORCYCLE DWFAντισκουριακό και αφυγραντικό λιπαντικό μοτοσυκλετών,πολλαπλής χρήσης. Προστατεύει τα εξωτερικά μέρη της μοτοσυκλέτας από τη διάβρωση, απομακρύνει το νερό από κινητήρες με υγρασία,από το σύστημα ανάφλεξης και από τις ηλεκτρικές επαφές,αφαιρεί επίμονα σημάδια και απελευθερώνει σκουριασμένα μέρη.

Συσκευασίες : X/B 12X0.4L

Εγκρίσεις – Προδιαγραφές : MDWF


CHAIN WAXΕιδικό συνθετικό λιπαντικό σε σπρέι,για τη λίπανση των αλυσίδων μετάδοσης κίνησης των μοτοσικλετων.Με εξαιρετικες ιδιότητες προσκόλλησης.

Συσκευασίες : 12X 0,4L


FOAM AIR FILTER OILΕξειδικευμένο λιπαντικό αφρωδών φίλτρων αέρα που εξασφαλίζει ιδανική απόδοση των φίλτρων σε όλους τους τύπουςδίχρονων και τετράχρονων μοτοσικλετών.Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε χάρτινα φίλτρα.

Συσκευασίες : 12x 0.4L


FOAM AIR FILTER CLEANERΝέο απορρυπαντικό για τον καθαρισμό κάθε αφρώδους φίλτρου αέρα μοτοσικλέτας και μοτοποδηλάτου που στεγνώνει άμεσα.Συνιστάται η χρήση του πριν από το λιπαντικό Castrol Foam Air Filter Oil.Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε χάρτινα φίλτρα.

Συσκευασίες : Χ/Β 6Χ 1,5L